• gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
Uw filters
< Terug naar overzicht

De mooiste tijd van het jaar

zaterdag, 14 september 2019

Op modegebied is het najaar de mooiste tijd van het jaar. De winkels zijn een feestje nu met al die prachtige materialen, warme kleuren, nieuwe stijlen en mooie etalages. De najaarscollecties geven je zowel een luxe- als een cosy gevoel. Dit geldt zowel in de kleding als in de schoenenmode. En de juiste mix van deze twee samen, creëert de perfecte outfit. Een outfit die iedere keer anders kan zijn.


De lange laars
Neem nou de lange jurk bijvoorbeeld (die mag eigenlijk niet ontbreken in je garderobe op dit moment). Combineer je die met mooie lange laarzen met hak, dan krijg je een vrouwelijk en een stijlvol jaren '70 gevoel. Diezelfde jurk met goede bikers eronder of chunky sneakers, heeft juist weer een heel stoer en nonchalant effect. En zo gaat het dus dit seizoen: met de keuze van de schoenen bepaal je de uitstraling van je outfit. De platte variant van de lange laars komt juist weer goed uit onder korte jurken en rokjes. En het is ook de perfecte match met skinny trousers en daarbij het upcoming lange colbert! Met de westernboots op die elegante lange lengte, kun je ook alle kanten op. Vooral de onverwachte combinatie met geklede stoffen en klassieke modellen zorgt voor de juiste modische spanning.
De lange laars met python print is van Scotch & Soda. De jurken zijn van Scotch & Soda Women en Les Favorites.

Western
Western is een thema op zich. Het puntige laarsje met schuine hak is een ware mode musthave. Mooi basic, geborduurd of met trendy stalen neus. Ze laten je flared trousers (met coltruitje) perfect uitkomen, maar er is meer…. want ze passen echt overal onder! Een frivool jurkje in speelse stof bijvoorbeeld met daarover heen een oversized trui of sweater. Mooie dikke maillots of matte zware panty’s zijn dan onmisbaar. En met goede jeans, broderie blouse en oversized blazer of wollen mantel ben je een echte Parisienne met deze boots. Bij de hippe snake variant, is de combinatie met ruiten(!), kleine bloemetjes of andere printjes een “go”! Mix & match deze dierenprint net zoals de leopard, het is eigenlijk een basis die overal bij kan.
  Op de foto western laarsjes van Rapid Soul, Curiosité en Elena Iachi. De kleding is van Les Favorites.

Bikers
Deze stoere veterlaars is mooier dan ooit! Met veel accenten van ritsen, riempjes en bijzondere vetersluitingen helemaal passend bij de nieuwste mode. Vooral het gebruik van gouden afwerkingen, maakt dat het mooi aansluit op de vele okergele- en cameltinten. Ook het dierenthema in kleding past bij deze stoere look. Natuurlijk ideaal onder een broek, maar zeker zo leuk bij (daar is die weer) een jurkje. Het contrast van stoer en vrouwelijk maakt deze stijl zo leuk! Army elementen uit de modecollecties versterken dit beeld, denk daarbij aan de kleur legergroen, stoere jasjes, de overall of broeken met cargozakken. Maak hier keuzes in en denk aan voldoende vrouwelijke details zoals roesels, broderie, pofmouwen, een ceintuurtje of mooie oorbellen.

Bikerlaarzen van alle merken vind je hier. De coltrui is van Les Favorites.

Tekst en beeldkeuze: Fashion by Martine


  • gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
  • 14 dagen bedenktijd

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.