• gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
Uw filters
< Terug naar overzicht

trendsetters & bestsellers

zaterdag, 13 oktober 2018

Als we een half jaar van te voren op inkoop zijn om onze collecties van het volgende seizoen samen te stellen kunnen wij nog niet goed inschatten wat de modellen zijn die het beste verkocht zullen gaan worden. Nu we al een paar maanden op weg zijn in het najaarsseizoen hebben we al aardig door wat onze beste snitten zijn. We brengen je in deze blog graag op de hoogte van wat nu het meest gekozen wordt.

Deze loafers van Si met goudkleurige versiering laten zien wat de kracht van eenvoud is. Je combineert ze even makkelijk bij een rokje of jurk, als bij een spijkerboek of nette pantalon. Deze kleur groen is dé trendkleur van 2018. Je ziet hem overal in het modebeeld opduiken. Het suede materiaal geeft er een extra mooi en warm effect aan de schoenen. Geen wonder dat dit 1 van onze bestsellers is. 


De panterprint doet het wederom goed dit mooie herfstseizoen. Deze twee enkellaarsjes met panter print van ons geliefde merk Di Lauro zitten als gegoten en de kleuren blauw en taupe combineer je makkelijk bij je favoriete stukken uit jouw kledingkast. Deze toppers zijn echte eye-catchers, maar wel op een subtiele manier. 


Ga jij meer voor een stoere uitstraling? Dan zijn deze bikerboots van Nubikk echt iets voor jou. Het bovenwerk van deze prachtige enkellaarzen is gemaakt van pony hair. Dat betekent dat de haren van de koeienhuid er nog op zitten en deze zijn dus geverfd in de panter print. De oorbellen van Lott.Gioielli shop je niet online maar wel in 1 van onze filialen. Informeer ernaar bij onze medewerkers!


Tot slot nog 2 loafers van het nieuwe merk Antonio Moretto. Welke kies jij, de groene of de paarse? 



  • gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
  • 14 dagen bedenktijd

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.