• gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
Uw filters

Nieuwe collectie

Eerste Van Bommelshop

Sinds 2004 mag Oxener schoenen Apeldoorn zich de trotse eigenaar noemen van ‘de eerste Van Bommelshop’. Deze shop is in 2004 officieel geopend op de 2de verdieping van onze vestiging aan de Loseweg door Floris en Reynier van Bommel. Deze 2 heren vormen nu samen met hun broer Pepijn de 9de generatie schoenmakers bij Van Bommel

Wil je persoonlijk advies over de schoenen van Floris van Bommel? Neem contact op met onze klantenservice, kom gezellig langs in een van onze winkels of in onze speciale Van Bommelshop van 70m2 aan de Loseweg 59 in Apeldoorn.

Van Bommel

Van Bommel is Nederlands bekendste schoenenmerk. In 1734 begon de rijke historie van het familie bedrijf Van Bommel. Van Bommel staat al jaren bekend als de expert in Nederland op het gebied van het vervaardigen van schoenen en riemen. Van Bommel is net zoals Oxener hofleverancier.

De stijl van alle Van Bommel schoenen is van oudsher klassiek. Echter de merken gaan ook zeker met hun tijd mee.
Bekijk nu de collectie van onder andere de sneakers, nette schoenen, enkelboots en gespschoenen en laat u zich verrassen.

Bij de aankoop van Van Bommel schoenen is de breedte heel belangrijk.

De meest gangbare breedtes zijn:
Breedte maten:


Wanneer je al een paar Van Bommel schoenen met plezier hebt gedragen, kun je op de zool de breedtemaat en lengtemaat vinden. Aan de binnenkant van de schoen kun je ook de breedtemaat en lengtemaat vinden.
Tevens is daar vaak het artikelnummer van de schoen terug te vinden. Op de binnenzool is alleen de lengtemaat te zien.

Wanneer je eenmaal je lengte- en breedtemaat van Van Bommel weet, kun je voortaan die maat aanhouden bij je bestelling.

Floris van Bommel


In 1996 werd naast het klassieke merk het meer modieuze ‘Floris van Bommel’ geboren. Alle Floris van Bommel schoenen voldoen aan het hoogste kwaliteit niveau en hebben een tijdloos karakter. Door de hoge kwaliteit-materialen als leer hebben de schoenen van Floris een hoog draagcomfort en een luxe uitstraling.


Net zoals bij de klassieke van Bommels werkt Floris ook met verschillende breedtematen. 
De meest gangbare maten zijn:

G : Normaal
G+: Normaal +
H : Breed

Floris van Bommel werkt zowel bij zijn sneakers, nette schoenen maar ook enkelboots met opvallende details wat direct duidelijk maakt dat het Floris van Bommel schoeisel zijn.

Floris werkt al jaren met verschillende soorten leer, denk hierbij aan glad leer, suède, slangen printen maar ook met opvallende printjes en kleuren die zowel casual, zakelijk maar ook voor speciale gelegenheden gebruikt kunnen worden.

Bekijk ook eens de bijpassende riemen van Floris van Bommel en maak uw outfit net even completer !

Al een aantal jaar zijn wij als Oxener schoenen zo bevoorrecht om de prachtige van Floris van bommel damesschoenen te verkopen in onze winkels waarin onder andere laarzen, pumps en hippe sneakers verkrijgbaar zijn.

Eenmaal Floris van Bommel schoenen gedragen, dan wil je nooit meer anders!

  • gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
  • 14 dagen bedenktijd

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.