• gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
Uw filters

Blog

Trendreport zomer 2021

maandag, 05 april 2021
Terwijl buiten de sneeuw en hagel buien elkaar afwisselen probeer ik het binnen warm te krijgen met een derde kop thee en mijn dertigste paaseitje. De afgelopen weken was het toch weer redelijk druk doordat er aardig wat klanten op afspraak kwamen winkelen. Maar tegelijkertijd is het ook weer inkooptijd: We zijn alweer collecties aan het samenstellen voor de winter. Vandaag heb ik eindelijk even tijd om deze blog te schrijven. Ik zal jullie meenemen naar de zomer van 2021 en de bijpassende schoenen trends.
Meer informatie

MAGAZINE NAJAAR 2020 / 2021

vrijdag, 02 oktober 2020
Meer informatie

wereldrecord

dinsdag, 12 november 2019
Apeldoorn trekt de stoute schoenen aan en gaat voor het wereldrecord schoen zetten. Bij Oxener Schoenen, initiatiefnemer van de wereldrecordpoging, geloven we er heilig in. “Met de komst van Sint in Apeldoorn dit jaar komt het ene plan na het andere van de grond. Een poging ter verbreking van het wereldrecord schoen zetten kon natuurlijk niet uitblijven. Het idee van 2000+ schoentjes op één centrale plek in Apeldoorn – daar worden we nu al blij van!”, aldus Peter Rijkers van Oxener.
Meer informatie

comfy en cosy

zaterdag, 02 november 2019
Met het zakken van de temperatuur buiten, wil je het binnen gezellig hebben. Op een bank vol met grote kussens en een warme plaid, voor een brandende openhaard. Je omhullen met wol en vacht. Lekker knus denken we, maar lekker cosy zeggen we. Dat klinkt toch net even hipper. Cosy & comfy. De ideale mix voor de maanden die komen gaan.
Meer informatie

Herenmode najaar 2019

zaterdag, 12 oktober 2019
In de derde blog van dit najaar bespreekt Martine de trends in de heren schoenen- en kledingmode. Ze neemt ons mee op een inspirerende reis door de Engelse countryside en we keren via het Koude Hoge Noorden weer terug op de Amsterdamse grachten.
Meer informatie

De mooiste tijd van het jaar

zaterdag, 14 september 2019
Op modegebied is het najaar de mooiste tijd van het jaar. De winkels zijn een feestje nu met al die prachtige materialen, warme kleuren, nieuwe stijlen en mooie etalages. De najaarscollecties geven je zowel een luxe- als een cosy gevoel. Dit geldt zowel in de kleding als in de schoenenmode. En de juiste mix van deze twee samen, creëert de perfecte outfit. Een outfit die iedere keer anders kan zijn.
Meer informatie

STIJL & COMFORT

donderdag, 05 september 2019
De schoenenmode voor najaar 2019 zit vol verrassingen. We zien weer een prachtig en zeer gevarieerd palet aan kleuren, materialen en stijlen. Er is zoveel keus. Maar valt er ook wat te kiezen als je bent aangewezen op steunzolen of bijvoorbeeld wanneer je een extra brede voet hebt? Gelukkig wel. Wij laten je zien dat er ook mooie, modische oplossingen voorhanden zijn voor klanten die zijn aangewezen op comfortschoenen. Het beste uit twee werelden eigenlijk.
Meer informatie

trendsetters & bestsellers

zaterdag, 13 oktober 2018
Als we een half jaar van te voren op inkoop zijn om onze collecties van het volgende seizoen samen te stellen kunnen wij nog niet goed inschatten wat de modellen zijn die het beste verkocht zullen gaan worden. Nu we al een paar maanden op weg zijn in het najaarsseizoen hebben we al aardig door wat onze beste snitten zijn. We brengen je in deze blog graag op de hoogte van wat nu het meest gekozen wordt.
Meer informatie

Fotoverslag opening Oxener City Shoebox

woensdag, 05 september 2018
Op 1 september 2018 werd ons nieuwe filiaal Oxener City Shoebox officieel & feestelijk geopend door de beide broers Floris en Pepijn van Bommel. In deze blog volgt een levendig beeldverslag, zodat wij en u samen nog even terug kunnen kijken op deze bijzondere dag.
Meer informatie

Interview met Peter Rijkers over het nieuwe pand

maandag, 06 augustus 2018
Verslag van het interview met Peter Rijkers over de inrichting van het nieuwe pand van Oxener City Shoebox.
Meer informatie
  • gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
  • 14 dagen bedenktijd

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.