• gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
Uw filters

Geselecteerde filters

  • Merk: COPENHAGEN

Merken

Maten

Maateenheid:

Hak

Filters
Filters

COPENHAGEN

19 Producten
Wat is de link tussen Apeldoorn, Berlijn en Kopenhagen?
Schoenen!

Het jonge schoenmode label Copenhagen Studios is een initiatief van de Duitse tweelingbroers Johannes en Julian Rellecke. De twee creatieve designers zijn groot gebracht in een schoenmakers familie. Ze hebben hun sporen in de modewereld reeds verdiend als eigenaars van het beroemde merk Liebeskind Berlin.

In 2017 hebben de broers Copenhagen Studios opgericht. Kenmerken van dit merk zijn ten eerste het minimalistisch design (vandaar de naam Copenhagen, naar de Deense hoofdstad). Sustainability staat hoog in het vaandel: De collecties worden 100% in Europa geproduceerd in kleine oplages bij kleine fabrieken die veelal door families gerund worden. Er wordt gebruik gemaakt van gerecyclede materialen en chrome vrije leersoorten van gold standard leerlooierijen.

De sneakers en laarzen van Copenhagen Studios hebben een 365 dagen uitstraling en zijn dus het draagbaar in alle seizoenen. Basiskleuren als wit, zwart, beige combineren erg makkelijk met allerlei verschillende kledingstijlen.

Bij Oxener sinds 1905 in Apeldoorn vindt u een van de grootste collecties in Nederland van Copenhagen Studios voor zowel dames als heren.

  • gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
  • 14 dagen bedenktijd

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.