• gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
Uw filters

Geselecteerde filters

  • Merk: Daniel Kenneth

Categorie

Breedte

Merken

Maten

Maateenheid:
Filters
Filters

Daniel Kenneth

31 Producten

Daniel Kenneth

Daniel Kenneth herenschoenen: Custom made schoenen voor de zakelijke, kwaliteitsbewuste man

De geschiedenis

De schoenen van Daniel Kenneth staan voor kwaliteit, vakmanschap, perfectie en creativiteit. En dit is al zo, sinds het ontstaan van dit schoenenmerk in 1968 toen Daniel Kenneth voor het eerst een bezoek bracht aan de mondaine stad Milaan. Daar ontstond bij hem het verlangen om een collectie herenschoenen te ontwerpen met prachtige leestvormen, uitgepoetste leersoorten en frivole details.

Het ontwerpen van een schoen is een kunst op zich. De pasvorm, het draagcomfort en de exclusieve uitstraling, dit alles moet met elkaar kloppen. Daniel Kenneth heeft dit bereikt door traditie en innovatie met elkaar te herenigen in zijn herenschoenen. De Italiaanse flair gecombineerd met de traditionele Engelse maakwijzen. Engeland is nog steeds de bakermat van de traditioneel gemaakte herenschoen. De dubbelgestikte schoenen vinden zelfs hun oorsprong in het Engeland van 1857.

Daniel Kenneth herenschoenen zijn speciaal ontworpen voor de trendgevoelige zakelijke man die graag een exclusieve, stoere schoen wil dragen. Een stijlvolle veter- of gespschoen voor een zakelijke bespreking maar ook casual chique schoen voor in het weekend.

De herenschoenen van Daniel Kenneth zijn alleen te koop bij een selectief gekozen netwerk van exclusieve schoenen- en modezaken.
  • gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
  • 14 dagen bedenktijd

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.