• gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
Uw filters
Terug naar overzicht

KLIKKEN OF BELLEN EN OPPIKKEN

KLIKKEN & OPPIKKEN
•Bestel in de webshop en haal op bij één van onze filialen.
•Gratis verzending binnen Apeldoorn, ook bij SALE artikelen.
•Maandag tm vrijdag voor 14.30u besteld dezelfde dag geleverd per FIETSKOERIER postcode 7311-7339.

BELLEN & OPHALEN (TELEFONISCHE VERKOOP)
•Van maandag tm zaterdag tussen 12.00u en 16.00u kunt u bellen met onze filialen.
•Kijk op de website in welk filiaal uw gewenste schoen op voorraad ligt (klik de maat aan van het gewenste model, klik vervolgens op bekijk winkelvoorraad).
•Bel Oxener Loseweg 055 5213709.
•Of bel Oxener City Shoebox 055 5223453.
•We zetten het artikel van uw keuze voor u klaar en u komt het aan de deur ophalen.
•U kunt aan de deur betalen (zowel per PIN als contant aub gepast betalen).
•Wilt u het als cadeau laten verpakken? geef dit dan van te voren aan!
KLIKKEN EN OPPIKKEN

•Bestel in de webshop en haal op bij de deur van één van onze filialen.
•Gratis verzending binnen Apeldoorn, ook bij SALE artikelen.
•Maandag tm vrijdag voor 14.30u besteld dezelfde dag geleverd per FIETSKOERIER postcode 7311-7339.

BELLEN EN OPHALEN (TELEFONISCHE VERKOOP)
•Van maandag tm zaterdag tussen 12.00u en 16.00u kunt u bellen met onze filialen.
•Kijk op de website in welk filiaal uw gewenste schoen op voorraad ligt (klik de maat aan van het gewenste model).
•Bel Oxener Loseweg 055 5213709.
•Of bel Oxener City Shoebox 055 5223453.
•We zetten het artikel van uw keuze voor u klaar en u komt het aan de deur ophalen.
•U kunt aan de deur betalen (zowel per PIN als contant aub gepast betalen).
•Wilt u het als cadeau laten verpakken? geef dit dan van te voren aan!
  • gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
  • 14 dagen bedenktijd

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.