• gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
Uw filters
< Terug naar overzicht

Kanna in the spotlight!

dinsdag, 17 mei 2016

In deze blog laten we zien hoe je de espadrilles, van ons nieuwe merk Kanna, kunt combineren.

Het voorjaar is volop aan de gang en alle warme en zonnige dagen doen ons verlangen naar de zomer. Helaas kunnen we er in Nederland nog steeds niet op vertrouwen dat het mooie weer blijft hangen en zullen we ons ook moeten voorbereiden op minder mooie dagen.  

Toch hebben wij stiekem onze zomerjurkjes al tevoorschijn gehaald (je weet maar nooit wanneer het weer mooi weer wordt). Maar welke schoenen kun je nu met een leuk zomerjurkje dragen én met een jeans voor de koudere dagen? Wij hebben het antwoord voor je: espadrilles! Deze comfortabele schoentjes zijn eindeloos te combineren en zitten ook nog eens heerlijk. 
 
Dit seizoen hebben we een nieuw merk ingekocht: Kanna. Kanna is een Spaans espadrille merk met een trendy en jonge uitstraling. De modellen variëren van veterschoenen tot sleehakken. Er is dus voor ieder wat wils!

In deze blog laten we je zien hoe je de espadrilles met sleehak van Kanna kan combineren. We hebben gekozen voor een casual look met een lichte jeans en witte blouse. Alle accessoires die je ziet op de foto's zijn verkrijgbaar bij Oxener aan de Loseweg.

We wensen je veel plezier om je eigen look te creëren met je Kanna espadrilles! vergeet niet om je look met ons te delen op social media met behulp van de hashtag #demeisjesvanschoebox of #oxenerschoenen.




Tas: Matthew Harris. Armbandjes: Lott Gioielli

Hoed & Sjaal: Beck Söndergaard









Sjaal: Beck Söndergaard. Riem: By LouLou



Oorbellen: Lott Gioielli

Tekst: De meisjes van Shoebox, Michelle. Beeld: Pip Bogman
  • gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
  • 14 dagen bedenktijd

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.