• gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
Uw filters
< Terug naar overzicht

Crossbody bags

dinsdag, 07 juni 2016

Crossbody bags zijn hot! Ze zijn overal gespot. Daarnaast zijn ze niet alleen heel erg hip maar ook nog eens super handig, want je hebt altijd je handen vrij! Je kunt deze tassen direct shoppen in onze webshop door op de foto te klikken, en het leuke is dat de meeste tassen in de sale zijn! Kijk mee hoe je onze onderstaande modellen kunt combineren.



Deze leuke tas van Smaak Amsterdam is super handig doordat je dit model crossbody kunt dragen, maar ook als clutch zoals op de bovenste foto. Dit model heeft daarnaast 3 aparte vakken, waardoor je spullen niet door elkaar heen komen te liggen. Super handig! Nu van 129,95 voor 99,95. 



Fringes zijn in de zomer super leuk om te dragen. Ze kunnen je basic outfit een echte boho-vibe geven! Draag deze tas van Amsterdam Cowboys met een lang hengsel, net als Kendall Jenner!



Cognac is een prachtige kleur, die daarnaast ook nog eens makkelijk te combineren is. Deze tas is van het merk Gianni Chiarini en is in de sale! Nu van: 84,95 voor: 64,95 in onze winkel of via onze webshop. 



Deze tas van Smaak Amsterdam heeft een prachtige, heldere kleur. Daarnaast is deze tas op twee manieren te dragen. Zo kun je ervoor kiezen om deze tas als handtas te dragen, door het hengsel dubbel te dragen zoals op de productfoto. Maar wil je je handen vrij hebben? Dan kun je ervoor kiezen om het hengsel enkel te dragen als een crossbody bag. Nu van 179,95 voor 124,95. 



Ben je opzoek naar een mooie basic tas, maar net iets anders dan in een zwarte kleur? Ga dan voor deze prachtige tas van Hester van Eeghen! Een echte classieker in een mooie burgundy kleur! Ook deze shop je nu in de sale, van: 99,95 nu voor 69,95!

Tekst: De meisjes van Shoebox, Manon van der Werff, Bron: Pinterest


  • gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
  • 14 dagen bedenktijd

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.