• gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
Uw filters
< Terug naar overzicht

BACK TO SCHOOL

zondag, 21 augustus 2016

Is jouw kleintje al helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar?

Back to school. Back to reality

Voor de meeste kids is de zomervakantie afgelopen en gaat het schoolleven weer beginnen. Natuurlijk wil je dat jouw kleintje weer goed voorbereid naar de eerste schooldag gaat. Hier kunnen wij je wellicht een handje bij helpen. 

Om het schooljaar zo goed mogelijk te starten zijn er natuurlijk nieuwe schoolspullen nodig. Laten wij nou net weten wat jouw kleintje nodig heeft. Met een paar nieuwe schoenen en een nieuwe schooltas kom je namelijk al een heel eind. 
 
Een nieuw schooljaar betekent ook vaak dat jouw kleintje een schoenmaat (of misschien wel twee) gegroeid is. Het is daarom erg belangrijk om aan het begin van het seizoen de voetjes goed op te laten meten. Bij Shoebox Kids willen we je hier graag bij helpen. Zo kunnen we samen opzoek naar een schoen die niet alleen mooi is maar waar jouw kleintje ook nog even mee voorruit kan. 

Speciaal om deze reden houden we de ´Happy feet days´ van woensdag 31 augustus tot en met zondag 4 september. Tijdens deze dagen is het een feestje bij Shoebox Kids. Er zal gedurende deze dagen een springkussen naast de winkel staan, krijgt ieder kindje een ´´voetenpaspoort´´  en delen we cadeautjes uit aan de kinderen die hun voetjes op laten meten. Kortom heel veel gezelligheid.

Hieronder laten we je een aantal leuke schoenen en schooltassen zien om hiermee een goede start van het jaar te maken.

Met één klik op de foto ga je regelrecht naar onze website om de voorraad te checken. We wensen je veel kijk en shop plezier.

(ps. Voor papa’s en mama’s hebben wij ook héél veel mooie schoenen ;).)

XOXO #demeisjesvanshoebox


B O Y S













G I R L S













Tekst: De meisjes van Shoebox, Michelle. Beeld: Pinterest
  • gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
  • 14 dagen bedenktijd

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.