• gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
Uw filters
< Terug naar overzicht

Trends fall winter 2016 2017

zondag, 04 september 2016

Ook al kunnen we momenteel nog genieten van prachtig nazomerweer, we weten dat het eraan zit te komen; de winter. Regen, kou en wind. Toch zit er ook een leuke kant aan dit seizoen, want we kunnen weer losgaan met lange laarzen en stoere boots. Om goed voorbereid de winter in te gaan hebben wij alle trends voor het aankomende seizoen voor je op een rijtje gezet! En al onze fashionable schoenen shop je direct in onze webshop door op de schoen te klikken!

A touch of velvet 

Velvet is hot het aankomende seizoen. We zagen deze velvet looks veelvoudig voorbij komen op de caltwalk. Is een complete velvet look net iets te heftig voor je? Shop dan een van deze velvet shoes en je bent helemaal hip! 





Patchwork 

De 70'ies trend blijft nog even in ons modebeeld. Dit maal in de vorm van patchwork. Hierbij worden verschillende soorten en kleuren leer met elkaar gecombineerd. Hoe combineer je deze trend? Ga voor een totale 70'ies look met een flared jeans! 





Patent leather

Leer is altijd in de mode, maar aankomende winter gaan we nog een stapje verder. Patent leather, ook wel lak leer genoemd, is namelijk helemaal in. Dit glimmende leren materiaal staat super chique als je dit op de juiste manier styled! Wij zetten onze favorieten voor je op een rij. 





Flower print

Deze vrolijke trend gaat ons de soms wat donkere dagen in de winter doorhelpen! Shop hieronder direct deze vrolijke bloemen print! 




Tekst: De meisjes van Shoebox, Manon van der Werff. Beeld: Vogue, Elle, Harpers Bazaar


  • gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
  • 14 dagen bedenktijd

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.