• gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
Uw filters
< Terug naar overzicht

London, it is!

zondag, 25 september 2016

Twee weken geleden begon ons avontuur en vertrokken wij voor vier dagen naar de hoofdstad van Groot-Brittannië, Londen!! Wij hebben deze trip gemaakt om de wintercollectie op de foto te zetten. En wat is nou een leukere plek om te shooten dan in deze Britse modestad?! In totaal waren wij met vijf collega’s. Een aantal van ons waren al eens in Londen geweest en voor een aantal was het de eerste keer, maar na deze trip zijn wij het er allemaal over eens; London is de place to be!


     

Als je ergens goed kan winkelen dan is het wel in Londen. Londen staat namelijk bekend als één van de beste steden ter wereld om te winkelen. Van de bekendste en drukste winkelstraat Oxford Street tot aan leuke kleine boetiekjes. En uiteraard niet te vergeten het prachtige warenhuis Harrods. Dit vonden wij allen als modeliefhebbers uiteraard erg leuk en konden wij ons prima vermaken in de winkelstraten van Londen, maar wij waren natuurlijk naar Londen gekomen om te werken.

        

In totaal zijn er vier personen op de foto gegaan dankzij onze geweldige fotograaf Pip! Met ieder drie paar verschillende schoenen op de planning zijn wij de straten van Londen afgestruind om de perfecte plekken voor de shoot uit te kiezen. En ieder had hierin toch wel zijn eigen hoogtepunt!

     

De shoot met Niels was op een prachtige historische plek in Londen, namelijk bij de Albert Memorial in Kensington Gardens. Een prachtige locatie met uiteraard een mooie achtergrond voor een paar mooie schoenen, namelijk van Santoni!

     

Manon had één van haar shoots in de super gave buurt: Camden Town. De unieke vibe in die buurt is onbeschrijfelijk. Je ziet allerlei soorten stijlen, van punkers tot hipsters en modepopjes. Een buurt vol leuke winkeltjes, leuke eettentjes op de street market, artiesten en muzikanten. Er is nog geen sneak peek van deze shoot, maar wij kunnen alvast verklappen dat het één van de tofste foto van de shoot is geworden. Nog eventjes wachten dus..

     

Eén van de shoots van Charissa vond plaats in de ó zo leuke wijk: Notting Hill. Deze wijk staat uiteraard bekend uit de film met Julia Roberts en Hugh Grant. Ook staat Notting Hill bekend om de smalle kronkelende steegjes en de kleurde woonhuizen. In één van de straatjes met deze leuke gekleurde huizen werd een tas en pumps van Ted Baker op de foto gezet. Dit fashion label komt uit de modestad Londen en moesten wij hier natuurlijk wel op de foto zetten.

     

Last but not least, Michelle deed één van haar shoots in een carrousel midden op het plein bij de Londen Eye. Met moonboots van Moschino en een witte bontjas stapte Michelle op één van de paarden in de carrousel en al ronddraaiend klikte Pip hele leuke foto’s!

      

Wij kijken met heel veel plezier terug op onze trip naar Londen. Wij hebben veel gelachen en plezier gehad. En het belangrijkste, het eindresultaat van de foto’s is geslaagd! Wij hopen dat jullie door deze blog een impressie hebben gekregen van ons avontuur in Londen. Binnenkort zullen de foto’s zichtbaar zijn op onze website en social media pagina’s. 

XOXO #demeisjesvanshoebox

     

Bron: De meisjes van Shoebox, Charissa Duarte Coelho. Beeld: Pip Bogman Moreno

  • gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
  • 14 dagen bedenktijd

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.