• gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
Uw filters
< Terug naar overzicht

blog heren schoenen fall / winter 2017: Calzoleria Harris 1913

donderdag, 19 oktober 2017

Dé musthave in de heren schoenmode van dit najaar: de schoenen van Harris. Handgemaakt, met de hand ingeverfd, stoer, stijvol en superkwaliteit. Waarom zijn ze zo populair? Lees verder:


Mij is gevraagd een blog te schrijven over de trends in de heren schoenmode van dit najaar. Een hele uitdaging. Want je moet van goeie huizen komen om de aandacht van de mannen af te leiden van die andere belangrijke zaken die nu in de wereld spelen zoals de Formule 1 met Max Verstappen, de start van het bokbier seizoen en de lancering van de IPhone X. 



Maar je aandacht trekken dat kan Harris wel. In de provincie Florence ligt het stadje Fucecchio en hier worden al sinds 1913 de herenschoenen van Harris gemaakt. Italianen staan bekend om hun macho gedrag, en gevoel voor stijl. In de schoenen van Harris komen deze twee eigenschappen samen. 

 
De sneakers hebben kenmerkende details zoals de grof geribbelde zool en vierkante vetersluitingen. Verder zijn de schoenmakers van Harris meesters in het inkleuren van het leer met prachtige kleurschakeringen die vloeiend in elkaar overlopen. 

 
Dus waarom zijn die Harris schoenen zo populair en vliegen ze als warme broodjes over de toonbank? Dat komt omdat ze net zoals een goed bokbier onweerstaanbaar zijn. En heb je er eenmaal van geproefd dan wil je er nog eentje. Dus kijk uit, je bent gewaarschuwd:)

Tekst: Gerco Oxener
Fotografie: Ellen de Bruin / Shoebox / Harris
  • gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
  • 14 dagen bedenktijd

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.