• gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
Uw filters
< Terug naar overzicht

Blog Holidays 2017

zondag, 03 december 2017

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat de kledingcrisis kan beginnen! Geen zorgen, wij zullen je helpen de perfecte look voor de feestdagen te vinden. Zodat je de perfecte party outfit hebt, fashionable aan je kerstdiner kan zitten en je kan shinen tijdens de jaarwisseling! Genoeg redenen om jezelf eens even flink te verwennen met een nieuw paar schoenen en het af te stylen met de mooiste accessoires. Mocht je al voorzien zijn van een look voor de feestdagen. Dan helpen we je graag met het bedenken van een mooi kerstcadeau, want er is toch niks leukers dan verrast te worden met een paar oorbellen of een mooie tas.

Look 1: Christmas dinner ready
Is it your time to shine?! Dan gaat jou dit zeker lukken in een outfit met all time favorite kleuren; zwart en rood! Je maakt de look helemaal af met deze zilveren laarsjes van Aldo Castagna gecombineerd met zilveren oorbellen van LOTT. gioielli en een zilver tasje van Valentino.




Look 2: The perfect Christmas brunch
Wil je echt shinen tijdens de feestdagen?! Dan is deze gave pump van Norah de perfecte eyecather van je outfit. Maak je outfit helemaal af met bordeauxrode accessoires, zoals deze LOTT. gioielli oorbellen en clutch van Michael Kors.



Look 3: Stunning New Years Eve
Deze gave look is chique en stoer. Dit laarsje van Lilian heeft een gave print met zilver accenten die jouw outfit een feestelijke touch geven. De mooie clutch van Gianni Chiarini is bij deze look onmisbaar. Afgestyled met deze statement oorbellen van LOTT. gioileli ga jij zelfverzekerd het nieuwe jaar in!



Look 4: The party crasher
Als jij als een stoere chick de feestdagen wilt rocken, dan is deze look perfect voor jou! Deze laarsjes van Di Lauro zijn ideaal om de hele nacht mee uit je dak te gaan. Gecombineerd met dit tasje van Furla en deze oorbellen van LOTT. gioielli weten we zeker dat jij de avond steelt!





  • gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
  • 14 dagen bedenktijd

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.