• gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
Uw filters
< Terug naar overzicht

Dames schoen fashion trend report

dinsdag, 13 februari 2018

Verlangen jullie ook al naar de zomer? Wij wel, we kunnen er trouwens ook niet omheen met al die zomerse modellen die nu binnenkomen, al die frisse kleuren en verrassende nieuwe ontwerpen. Hier volgt een overzicht van de trends van komend voorjaar.


Ultra violet is uitgeroepen tot kleur van het jaar. In de mode zie je veel pasteltinten en metallics terug. Zoals Irma en Karin op de foto laten zien kan je deze accentkleuren heel mooi combineren met bijvoorbeeld een zwarte basis. Het merk dat we hier uitgelicht hebben is het Franse Philippe Model. Wij voorspellen dat dit merk het helemaal gaat maken dit jaar. Deze sneakers zijn super hip en van hoge kwaliteit en lopen fantastisch.


De Plateauzolen trend zet zich door in 2018. Op de foto zie je hoe gaaf de sneakers met plateauzolen van Attilio Giusti staan onder een sportieve zwarte broek. Je draagt ze gemakkelijk casual maar evenzogoed wat meer gekleed door er bijvoorbeeld een blazer bij aan te doen. Sneakers met plateauzolen hebben we ook van het eerder genoemde Philippe Model en van Kennel & Schmenger. De sandalen op de foto zijn van het merk Elvio Zanon.


Tot slot nog een hype die een aantal jaren geleden is ingezet en die zich steeds verder ontwikkeld, namelijk de sportschoen en het gebruik van elastische materialen. Dat wordt niet meer alleen gebruikt in sneakers maar bijvoorbeeld ook in de laarsjes van Marc Cain.

Wij vinden het een interessante ontwikkeling die ook goed in onze collecties past, omdat het zorgt voor een mooie combinatie tussen design en comfort. Op de foto staan ook nog de sneakers van Marc Cain, Rapisardi en Karl Lagerfeld. 


En, loop jij al warm voor deze trends? 

Kom het lentegevoel zelf ervaren in 1 van onze filialen. 
  • gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
  • 14 dagen bedenktijd

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.