• gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
Uw filters
< Terug naar overzicht

STIJL & COMFORT

donderdag, 05 september 2019

De schoenenmode voor najaar 2019 zit vol verrassingen. We zien weer een prachtig en zeer gevarieerd palet aan kleuren, materialen en stijlen. Er is zoveel keus. Maar valt er ook wat te kiezen als je bent aangewezen op steunzolen of bijvoorbeeld wanneer je een extra brede voet hebt? Gelukkig wel. Wij laten je zien dat er ook mooie, modische oplossingen voorhanden zijn voor klanten die zijn aangewezen op comfortschoenen. Het beste uit twee werelden eigenlijk.


BIKERS AND HIKERS
De meest opvallende trend van dit najaar is de stoere hiking boot. Deze opvolger van de bikerboot, doet je denken aan de wandel- en bergsport. Het accent ligt op de kenmerkende metalen vetersluiting en dikke zool. Natuurlijk perfect voor de koudere dagen met een nonchalant vest of (juist weer wat hipper) met de gebreide harige trui. Grote shawl erbij en wollen coat, en je bent klaar om naar buiten te gaan.


Deze hikers van Stockton hebben een uitneembaar voetbed en een flexibele zool. Ze zijn dus prima geschikt voor een eigen steunzool. De jas en jurk die het model draagt zijn van het merk "Just in Case".

Ook die mooie trendy flanellen ruiten blouse (het houthakkers overhemd) past hier zo goed bij. Doe er een top onder van luxe materialen als zijde en broderie, voor de vrouwelijke touch. Perfect bij je jeans of (rib)fluwelen stretch broek.

Maar we hoeven gelukkig niet te wachten tot het echt koud wordt, juist omdat deze boots ook zo goed passen bij zonnige herfstdagen met lange jurken en rokken. Je humeur krijgt meteen een boost met die kleine bloemenprintjes, prachtige paisley motieven en andere fijne dessins. De rok stijl je met een elegante blazer en nonchalant t-shirt. Het contrast tussen stoer en elegant maakt het makkelijk draagbaar voor meerdere gelegenheden.


Op de foto hierboven zie je een bikerboot van Durea onder een prachtige jurk met bijzonder dessin wat mooi correspondeert met de bronzen accenten van de Durea schoenen. Deze boots hebben een uitneembaar voetbed en zijn gemaakt voor de wat bredere voet (H-leest).

I BOUGHT A ZOO
De dierenprint is niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. Dit najaar zien we overal de luipaard, zebra- en slangenprints voorbij komen. Kleuren als grijs, cognac en navy geven deze prints iets heel stijlvols waardoor ze bij heel veel verschillende outfits gecombineerd kunnen worden. 


Het croco laarsje van Gabor hierboven is lekker licht en heeft een uitneembaar voetbed plus een zool met goede demping. De jas die het model draagt is van het merk "Just in Case".

Bruin is dit najaar bij kleding een makkelijke basiskleur en dat combineert wat schoenen betreft vaak heel mooi met cognac. Draag jij liever blauwtinten dan geeft een animalprint juist weer een minder klassieke uitstraling. Mag de schoen juist wat opvallender zijn, kies dan voor een dierenprint in een opvallende contrasterende kleur. Houd de outfit dan wel rustig zodat het accent op de schoenen komt te liggen.

ANYTHING GOES
Het modebeeld kan niet meer zonder sneakers. Zowel passend bij een relaxte outfit als ook bij een meer geklede combinatie. Draag ze onder het herenpak voor dames bijvoorbeeld want dat is terug van weggeweest. Net zoals de trendy overall, die met hakken leuk is voor een feestje en met comfortabele gympen ideaal voor de drukke doordeweekse dag!


De sneakers van Floris van Bommel geven veel steun onder de voet door de stijve zool. Het bovenwerk is juist weer heel flexibel. Je stapt er makkelijk in door het elastische materiaal wat zich om de voet vormt. De bovenste sneaker is van XSensible, die valt wat breder dan de Floris van Bommels én de zool heeft wat meer demping, waardoor ze zeer geschikt zijn als je last hebt van je rug of knieën. De jurk die het model draagt is van het merk "Les Favorites". 

Een ander voorbeeld zijn kwaliteiten als fun-fur en velvet. Combineer die juist met de sneaker trend. Contrasten maken de outfit spannend. En sneakers hebben gelukkig een eigen wet: de kleuren hoeven niet perfect te passen bij de outfit. De kleuren paars, bottle green en okergeel zijn trendy accentkleuren, net zoals een touch of gold. Bij sneakers is het toegestaan dat het afwijkt van de kledingkeus. Dus je mag helemaal los, want "anything goes!" 
De sneakers met uitneembaar voetbed zijn van Philippe Model. Ze zijn van binnen gevoerd met badstof, dus heerlijk comfortabel. Het jurkje is weer van "Les Favorites".

Tekst en beeld: 
Fashion by Martine
Martine Nijmeijers

  • gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
  • 14 dagen bedenktijd

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.