• gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
Uw filters
< Terug naar overzicht

comfy en cosy

zaterdag, 02 november 2019

Met het zakken van de temperatuur buiten, wil je het binnen gezellig hebben. Op een bank vol met grote kussens en een warme plaid, voor een brandende openhaard. Je omhullen met wol en vacht. Lekker knus denken we, maar lekker cosy zeggen we. Dat klinkt toch net even hipper. Cosy & comfy. De ideale mix voor de maanden die komen gaan.


En comfort is hip. Dat zie je in alles terug. Ook in de fashion. De fluffy gebreide trui is hét voorbeeld hiervan. Makkelijker kun je je outfit niet maken en ook niet geheel onbelangrijk, het zit echt heerlijk! Truien, sweaters , oversized jassen, laag over laag, grote shawls … dit zijn allemaal voorbeelden hiervan. Rijke materialen als velvet, mooie wol en zachte tricots. En deze luxe gaat van top tot teen. Het schapenvacht van Ugg sluit hier perfect op aan.


De collectie van Ugg is ondertussen veel uitgebreider dan alleen de bekende Classics. Hoewel die klassiekers natuurlijk wel overal bij passen. Perfect bij de teddy jas, de matching handschoenen en leuke muts. Heerlijk in het bos en lekker warm langs de sportvelden. Maar er zijn ook modellen speciaal geschikt voor het betere 'cocooning' binnenshuis; de mocassins en pantoffels. Voor dames én voor heren. Trek je huispak aan als vervanging van de hoge hakken of de strakke leren schoenen. Zo schud je alle stress van je werk van je af, tijd voor ontspanning.


De UGG Harkland is een waterproof herenboot

Voor de mannen zien we stoere boots en schoenen, waarvan vooral de vacht aan de binnenkant verraadt dat ze van Ugg zijn. Deze draag je gewoon met een jeans, ribbroek of chino, met fijne trui en sweater. Heel verzorgd met een mooie wollen blazer jas en nonchalant met een lammy-achtig jack. Een ruwe look aan de buitenkant, maar zacht van binnen. Klinkt als de ideale man.


De UGG Femme combineert geweldig met een coltrui zoals deze van Les Favorites.

UGG komt dit seizoen ook met een echt vernieuwend model, de Femme. Deze is geïnspireerd door de sneaker met de sleehak van Isabel Marant. Je krijgt hierdoor een hele andere houding, waardoor deze je juist vrouwelijk laat voelen. Natuurlijk kun je die heel sportief combineren met een stijlvolle leren legging en goede blazer, maar óók met een leuk jurkje en een paar mooie panty’s. Hét voorbeeld dat je met een cosy stijl op koude winterdagen ook charmant kunt zijn. Maar houd de stijl eenvoudig. Eenvoud is bij al die bonte accenten altijd het mooist. De nieuwste trend van een totale outfit in wolwit is prachtig bij de bekende chestnut kleur van Ugg. 


En cocoonen doe je met het hele gezin. Ook de kleintjes doen mee. Zo fijn die warme voetjes. Het staat natuurlijk té leuk en daarbij ook nog de zekerheid dat ze het niet koud hebben deze maanden. En gemak dient de mens, want een makkelijkere schoen om aan en uit te trekken bestaat er niet. Echt cosy en comfy dus!

Tekst en beeld: Fashion by Martine
Martine Nijmeijers ism Oxener 

  • gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
  • 14 dagen bedenktijd

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.