• gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
Uw filters
< Terug naar overzicht

wereldrecord

dinsdag, 12 november 2019

Apeldoorn trekt de stoute schoenen aan en gaat voor het wereldrecord schoen zetten. Bij Oxener Schoenen, initiatiefnemer van de wereldrecordpoging, geloven we er heilig in. “Met de komst van Sint in Apeldoorn dit jaar komt het ene plan na het andere van de grond. Een poging ter verbreking van het wereldrecord schoen zetten kon natuurlijk niet uitblijven. Het idee van 2000+ schoentjes op één centrale plek in Apeldoorn – daar worden we nu al blij van!”, aldus Peter Rijkers van Oxener.

Help mee en zet je schoen
We roepen alle kinderen uit Apeldoorn op hun schoen te komen zetten en mee te helpen het record te verbreken. Het maakt niet uit hoe oud je bent. Van 9 november t/m 30 november kun je jouw schoen inleveren bij de Sint pop-up store, te vinden aan de Mariastraat in het centrum van Apeldoorn. En weet je wat de Sint wel kan waarderen? Een mooi ingekleurde kleurplaat in je schoen. Je downloadt een coole kleurplaat op www.sintinapeldoorn.nl/voor-kids/kleurplaten.

Onder de schoenzetters worden trouwens tien paar kinder UGG’s verloot! Inleveren van je schoen is op eigen risico, maar we gaan natuurlijk zorgvuldig met alle schoenen om.

Vol verwachting klopt ons hart
Op 1 december volgt de uitslag. Hebben we het gehaald en het wereldrecord verbroken? Wat een feest zou dat zijn! Wethouder Joon onthult hoeveel schoenen we met elkaar hebben gezet. Op 4 en 5 december van 13.00 uur tot 17.00 uur kan iedereen zijn schoen weer ophalen bij het Inpakhuis. Na zo’n tof initiatief is de Sint ons vast goed gezind met een leuk presentje in elke schoen.

Openingstijden Sint pop-up store - Mariastraat 3, Apeldoorn

Woensdag 27 november t/m zondag 1 december: 13.00 uur – 17.00 uur

Woensdag 4 december en donderdag 5 december: 13.00 uur – 17.00 uur


  • gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
  • 14 dagen bedenktijd

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.