• gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
Uw filters
< Terug naar overzicht

BENTHE IS WEARING: PERTINI

dinsdag, 09 februari 2016

Brrr we moeten er toch echt aan gaan geloven. De mooie zonnige dagen zijn voorbij en we gaan ze voorlopig ook niet meer zien. De winterjassen en dikke wollen truien mogen zo langzamerhand tevoorschijn worden gehaald. Maar wat doe je daar nou onder? Om toch nog een beetje fashionable voor de dag te komen laten we de moonboots nog maar even in de kast staan.

Loafers van Pertini


Onze tip? Deze super gave penny loafers van Pertini. Ze zijn stoer, comfy en ook chique, het is maar net hoe je ze combineert. Draag ze onder een rokje met daar boven oversized knit of juist met een jeans en simpele blouse.

De schoenencollectie van Pertini is veelzijdig. De modieuze ontwerpen worden veelal geïnspireerd door klassieke schoencollecties, zoals mooie geperforeerde formele brogues en derby's, maar ook door de Spaanse ontwerpen uit de jaren '50. De trendvolle luxe schoenen van Pertini onderscheiden zich door een stijlvol gebruik van veters en gespen, van mooi geperforeerd leder, aantrekkelijke kleurencombinaties en met de hand afgewerkte details zoals lederen kwastjes en bijzondere naden – het is de speelse combinatie van modellen en kleuren die de Pertini schoenen zo herkenbaar anders maken.

Hieronder zie je hoe wij ze hebben gestyled: simple but chique!

Schoenen: Pertini
Sjaal: Becksondergaard
Riem: Nanni
Tas: Gianni Chiarini
Horloge: OXR









Beeld en tekst: Benthe Joelle, demeisjesvanshoebox

  • gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
  • 14 dagen bedenktijd

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.