• gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
Uw filters
< Terug naar overzicht

FOTOSHOOT SPRING/SUMMER '16

vrijdag, 01 april 2016

Dé spring/summer shoot!

Weken van voorbereiding gingen er aan vooraf en een dag van te voren werden de laatste puntjes nog op de spreekwoordelijke 'i' gezet. Het was namelijk weer tijd om onze nieuwe collectie op een speciale locatie op de foto te zetten. Dit keer vond de shoot van onze voorjaars- en zomercollectie plaats op vliegveld Teuge. Wij mochten gebruik maken van de hangar én vliegtuigen van Special Air Services. 

Al vroeg in de ochtend op zondag 7 februari 2016 verzamelden onze modellen en visagisten zich bij Oxener Schoenen. Hier werden wij weer mooi gemaakt door Charissa en Lois. Ook kwam Pip om van de hele dag een gaaf behind-the-scenes filmpje te maken. Nadat onze make-up en haren gedaan waren zijn we met de auto naar Teuge vertrokken. Daar aangekomen hebben we de overvolle auto's uitgeladen en alle schoenen, tassen en accessoires naar binnen gebracht. Inmiddels was ook fotografe Ellen gearriveerd en kon zij alles gereed maken. We kregen een korte rondleiding door de hangar en de broodnodige uitleg over de vliegtuigen en toen waren we ready to go!

In de middag kwamen onze mini-models Estelle, Sem en Jackx om onze kindercollectie op de foto te showen, ze hadden er ondanks de kou heel veel zin in. Ze mochten de week voor de shoot bij Name It Apeldoorn al leuke zomerse kleding uitzoeken om tijdens de shoot aan te doen. Dit maakte het hele plaatje compleet! 

Hieronder een impressie van de fotoshoot, als je op de foto's klikt kom je direct op onze vernieuwde webshop en shop je meteen je favoriete schoen online. 

Classic combi  

Niels draagt hier de schoenen van Daniel Kenneth. Zowel netjes als casual te dragen. 


Streetstyle sneakers

Benthe draagt hier de sneaker van Nubikk. Het makkelijke aan een witte sneaker is dat je deze zowel netjes als stoer kunt dragen. Juist de combinatie met een jurkje maakt de sneaker zeker niet minder stoer!


Sneakers for kids, dé trend van dit seizoen!

Op deze foto draagt Estelle de fleurige schoenen van Giga, Sem draagt de sneakers van Puma en Jackx heeft de kobaltblauwe sneakers van NewBalance aan.


The all time favorite white sneaker 

Sem draagt hier de stoere sneakers van Hip. Deze sneakers passen overal onder, ze zijn voor zowel jongens als meisjes!

The wedge

Manon draagt op deze foto de sleehak van Gabor, comfortabel maar zeker niet minder sexy!


In alle maten en kleuren

Jackx draagt hier de schoenen van Converse, elk voorjaar zie je ze weer terug komen. Wij snappen dat wel, makkelijk en hip!

Shoebox by Oxener & Oxener Schoenen voor iedere leeftijd, smaak en stijl! 



Tekst: De meisjes van Shoebox, Benthe den Besten. Foto's: Ellen de Bruin www.llenzfotografie.nl




  • gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
  • 14 dagen bedenktijd

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.