• gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
Uw filters
< Terug naar overzicht

Comfy shoes!

woensdag, 20 april 2016

In deze blog laten we je zien dat ''comfort'' schoen ook heel hip en trendy kunnen zijn.

Laten we voor eens en voor altijd korte metten maken met de gedachten dat ‘’comfort’’ schoenen suf en ouderwets zijn. We geven jullie natuurlijk niet helemaal ongelijk als dit je eerste gedachte is want dit was vroeger misschien ook wel een beetje zo, maar tijden veranderen! Tegenwoordig wordt comfort perfect gecombineerd met alles wat hip en in de mode is.

Bovendien zijn je voeten belangrijker dan jij misschien denkt. Met een goede schoen die perfect bij jouw voet past kun je verschillende klachten als rugpijn en doorgezakte voeten voorkomen.

Waar moet je nou op letten bij je aankoop van een paar schoenen? Hieronder volgen een aantal tips:
  1. Te kleine schoenen:
    Door te kleine schoenen komen de teen- en voetbotjes vaak te dicht bij elkaar te liggen en raken de voeten bekneld. Zorg er dus altijd voor dat je tenen aan de voorkant genoeg ruimte hebben.
  2. Wijdtematen:
    Koop nooit te smalle of te brede schoenen. Bij de aankoop van een paar schoenen is de wijdtemaat net zo belangrijk als de lengte maat. Wij hebben verschillende merken in ons assortiment die schoenen bieden in de verschillende wijdtes. De breedte maten gaan van D (extra smal) tot en met K (extra breed). 
  3. Verwisselbaar voetbed:
    Soms is het erg praktisch als je je eigen zolen in een schoen kan dragen. Bijvoorbeeld wanneer je steunzolen hebt aangemeten gekregen. Gelukkig bieden heel veel merken in ons assortiment schoenen met een uitneembaar voetbed.

Ben je nieuwsgierig geworden naar welke schoenen voor jou perfect zijn? Kom dan voor persoonlijk advies langs bij Oxener Schoenen aan de Loseweg. 


Om je alvast te inspireren en te laten zien dat comfort schoenen dus ook heel hip en trendy kunnen zijn laten we je een aantal voorbeelden zien. 





















Tekst: De meisjes van Shoebox, Michelle
  • gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
  • 14 dagen bedenktijd

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.