• gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
Uw filters

Geselecteerde filters

  • Merk: Ugg

Uitneembaar voetbed

Breedte

Merken

Filters
Filters

Ugg

Ugg


In de jaren 70 is de grondslag van UGG gelegd. In Australië was er een aantal surfers die hun voeten warm en droog wilden houden na het surfen. In Australië was op dat moment veel schapenvacht voorhanden, de surfers maakten hier handig gebruik van en maakten voor henzelf handgemaakte ‘footies’. Deze Laarzen gaven de surfers natuurlijke warmte en voerden het vocht makkelijk af. Eén van de surfers zag hier een succes in en nam een tas vol schaapvachten mee naar Californië. Hij verkocht de warme laarzen en richtte het merk Ugg op. Tegenwoordig zijn de Uggs niet meer weg te denken uit het straatbeeld.


Bij Ugg denk je al snel aan de bekende dames laarzen. Maar tegenwoordig maakt Ugg ook voor de heren onder andere laarzen, pantoffels, sneakers en slippers. Ugg heeft uiteraard ook voor de dames een grote collectie in laarzen, pantoffels, sneakers en nog veel meer. Wanneer u opzoek bent naar kinderschoenen voor jongens en meisjes heeft ugg hier ook een groot aanbod in. Tevens heeft Ugg tegenwoordig naast de beroemde laarzen voor in huis ook een ruim aanbod in outdoor laarzen.

Naast talloze soorten schoenen verkopen wij ook de accessoires van Ugg, denk hierbij aan badjassen, mutsen en leren handschoenen.
  • gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
  • 14 dagen bedenktijd

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.