• gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
Uw filters

Blog

Dames schoen fashion trend report

dinsdag, 13 februari 2018
Verlangen jullie ook al naar de zomer? Wij wel, we kunnen er trouwens ook niet omheen met al die zomerse modellen die nu binnenkomen, al die frisse kleuren en verrassende nieuwe ontwerpen. Hier volgt een overzicht van de trends van komend voorjaar.
Meer informatie

Blog Holidays 2017

zondag, 03 december 2017
De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat de kledingcrisis kan beginnen! Geen zorgen, wij zullen je helpen de perfecte look voor de feestdagen te vinden. Zodat je de perfecte party outfit hebt, fashionable aan je kerstdiner kan zitten en je kan shinen tijdens de jaarwisseling! Genoeg redenen om jezelf eens even flink te verwennen met een nieuw paar schoenen en het af te stylen met de mooiste accessoires. Mocht je al voorzien zijn van een look voor de feestdagen. Dan helpen we je graag met het bedenken van een mooi kerstcadeau, want er is toch niks leukers dan verrast te worden met een paar oorbellen of een mooie tas.
Meer informatie

blog heren schoenen fall / winter 2017: Calzoleria Harris 1913

donderdag, 19 oktober 2017
Dé musthave in de heren schoenmode van dit najaar: de schoenen van Harris. Handgemaakt, met de hand ingeverfd, stoer, stijvol en superkwaliteit. Waarom zijn ze zo populair? Lees verder:
Meer informatie

Trends Fall/Winter '17

woensdag, 13 september 2017
Het mooie weer laat zich voorlopig niet meer zien, dus de zomerschoenen kunnen de kast weer in en maken plaats voor de winterschoenen. Eén van de dingen die wij natuurlijk het leukst vinden aan het begin van een nieuw seizoen is de nieuwe collectie! Maar ook nieuwe trends. Maar wat zijn nou die trends? Wij hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet. Door op de foto’s te klikken kun je ze gelijk bestellen.
Meer informatie

summer trend spotting

maandag, 22 mei 2017
Volgens het KNMI komen er een paar zonnige weken aan. Tijd voor een zomerse trendreport.
Meer informatie

London, it is!

zondag, 25 september 2016
Twee weken geleden begon ons avontuur en vertrokken wij voor vier dagen naar de hoofdstad van Groot-Brittannië, Londen!! Wij hebben deze trip gemaakt om de wintercollectie op de foto te zetten. En wat is nou een leukere plek om te shooten dan in deze Britse modestad?! In totaal waren wij met vijf collega’s. Een aantal van ons waren al eens in Londen geweest en voor een aantal was het de eerste keer, maar na deze trip zijn wij het er allemaal over eens; London is de place to be!
Meer informatie

Trends fall winter 2016 2017

zondag, 04 september 2016
Ook al kunnen we momenteel nog genieten van prachtig nazomerweer, we weten dat het eraan zit te komen; de winter. Regen, kou en wind. Toch zit er ook een leuke kant aan dit seizoen, want we kunnen weer losgaan met lange laarzen en stoere boots. Om goed voorbereid de winter in te gaan hebben wij alle trends voor het aankomende seizoen voor je op een rijtje gezet! En al onze fashionable schoenen shop je direct in onze webshop door op de schoen te klikken!
Meer informatie

BACK TO SCHOOL

zondag, 21 augustus 2016
Is jouw kleintje al helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar?
Meer informatie

Crossbody bags

dinsdag, 07 juni 2016
Crossbody bags zijn hot! Ze zijn overal gespot. Daarnaast zijn ze niet alleen heel erg hip maar ook nog eens super handig, want je hebt altijd je handen vrij! Je kunt deze tassen direct shoppen in onze webshop door op de foto te klikken, en het leuke is dat de meeste tassen in de sale zijn! Kijk mee hoe je onze onderstaande modellen kunt combineren.
Meer informatie

Kanna in the spotlight!

dinsdag, 17 mei 2016
In deze blog laten we zien hoe je de espadrilles, van ons nieuwe merk Kanna, kunt combineren.
Meer informatie
  • gratis verzenden* met uitzondering van SALE
  • VIP Service postcode 7311 t/m 7339
  • 14 dagen bedenktijd

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.